Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

En reboot av min personlige blogg

For ca 1år siden bestemte jeg meg for å starte en blogg, bare for å ha et sted å lufte mine tanker og et sted der jeg kan skrive fritt uten noen innblanding av facebook og andre tullinger.

Tiden gikk og når våren kom bestemte jeg meg for å stenge den, eller sette den på «pause» da jeg først fikk inntrykket av at twitter (nå kjent som x) virket som en mer åpent og friere plattform enn facebook (eller facebuuk som de kaller den i norge) men dette var feil. 

Folk i alle land med alle former og farger blir fortsatt sensurert og blokket i fra å ta del av den offentlige debatten.

Så da har jeg egentlig ikke noe annet valg en å gjøre en reboot av bloggen, og fortsette den frie-ytringen her i privat regi. 

Ettersom jeg sitter mye fremfor skjermen og trykker rundt på alle mulige sider og tjenester kommer jeg ta å dele mine erfaringer med dere. Det kommer nok til å bli en del om AI, Bitcoin og datasikkerhet, men også en del geopolitiske spørsmål.

Til vi høres igjen ønsker jeg dere alle en fin dag… och simma lungt!

Takk for ordet.

//Stig Jensen

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar