Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Første Spike Detox Protokoll Publisert i Amerikansk Medisinsk Tidsskrift: Slik Kan Du Bli Bedre

Dr. Peter McCullough har avslørt en protokoll for å bryte ned spike-proteiner, redusere inflammasjon og minske risikoen for blodpropp. Dette er første gang en slik protokoll har blitt publisert i en amerikansk medisinsk tidsskrift.

Bakgrunn

COVID-19-vaksinene har vært den største menneskelige eksperimentet i menneskehetens historie, ifølge Dr. McCullough. De som tok vaksinene fikk en genetisk injeksjon som produserte Wuhan Spike-proteinet i kroppen deres i en ukontrollert varighet og mengde. Dette har ført til ulike medisinske problemer for omtrent 15% av de som har tatt vaksinene.

Hva er Spike Detox?

Protokollen, kalt «Base Spike Detoxification,» ble publisert den 25. august 2023. Den bruker tre naturlige stoffer: nattokinase, bromelain, og curcumin, som er tilgjengelige over disk, for å hjelpe kroppen med å fjerne dette farlige proteinet.

Ingredienser og Dosering

  • Nattokinase: 2000 fibrin-enheter (100 mg) oralt to ganger om dagen uten mat.
  • Bromelain: 500 mg oralt en gang om dagen uten mat.
  • Curcumin: 500 mg oralt to ganger om dagen (nano, liposomal, eller med piperin-tilsetning anbefales).

Dr. McCullough anbefaler å ta denne behandlingstriaden i minst tre måneder, men de som har fått flere injeksjoner kan trenge å ta det i tolv måneder eller lenger.

Kliniske Observasjoner

Selv om protokollen ennå ikke har blitt vitenskapelig validert, har kliniske observasjoner indikert en positiv effekt. Symptomer som nummenhet, prikking, hjertebank, hodepine og tap av sanser har blitt lindret under denne protokollen.

Sikkerhetsbekymringer

De viktigste sikkerhetsadvarslene er blødning og allergiske reaksjoner, men begge er håndterbare. Nattokinase og bromelain kan brukes i tillegg til blodplatehemmende og antikoagulerende medisiner med legeovervåking.

Konklusjon

«Base Spike Detoxification» ser lovende ut som en måte å håndtere ettervirkninger av COVID-19 og vaksineskader. Det er viktig å merke seg at mer forskning er nødvendig for å bekrefte effektiviteten av denne tilnærmingen.

Les hele artikkelen her

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar