Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Sentralbanksdigital Valuta (CBDC): Den Digitale Fremtiden for Fiat-Valutaer

En sentralbanksdigital valuta (CBDC)

«En sentralbanksdigital valuta (CBDC) er en digital versjon av et landets fiat-valuta, utstedt og sikret av landets sentralbank. Det kan brukes til digitale transaksjoner på samme måte som fysiske penger, og kan veksles til fysiske valutaer. CBDCer er fortsatt i eksperimentell fase og ikke tilgjengelig for alle.

Personene bak CBDCer er vanligvis sentralbankens tjenestemenn og regjeringsrepresentanter, sammen med teknologer og eksperter innen feltet for digitale valutaer. De jobber sammen for å forske, utvikle og implementere den nødvendige infrastrukturen og reguleringene for bruken av CBDCer. Forskjellige land har forskjellige nivåer av fremgang i å forske og utvikle CBDCer; noen land som Kina er i avanserte stadier, mens andre er fortsatt i de tidlige stadiene av forskning.«

Dette er det bilde de forteller deg, og de vil selvfølgelig at du skal bare akseptere det og ikke tenke så mye over det, men så enkelt er det ikke.

Går vi (menneskeligheten) med på dette er det mer eller mindre «game over» for vår del. Dette betyr at vi gir de korrupte politikerne, bankene og de store maktfaktorene fullmakt til å gjøre som de vil, hvilket det ser ut som de gjør allikevel. Vi fraskriver oss de siste frihetene vi har, som til eksempel å bestemme over våre egne penger og liv.

Jeg kan fortelle mye mye mer men dette er bare en kort korklaring på hva det er, og jeg håper at du velger å gjøre mer research på dette område på egenhånd.

Avslutningsvis vil jeg bare si: «Fix the money to fix the world», #Bitcoin

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar