Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Kjendiser og Aper: Når NFT-er blir for morsomme!

Har du noen gang lurt på hva Justin Bieber og en digital ape har til felles? Vel, de er begge del av en rettssak som handler om NFT-er, selvfølgelig!

Det ser ut til at Bored Ape Yacht Club, en populær NFT, har fått oppmerksomheten til noen av de største navnene i underholdningsbransjen. Og nei, vi snakker ikke om en eksklusiv klubb for apatiske aper som eier yachter.

Justin Bieber, The Weeknd, Madonna, og… vent, Gwyneth Paltrow? Ja, du leste riktig. Alle disse kjendisene er navngitt i en rettssak som hevder at de ble hemmelig betalt for å promotere disse digitale apene. Kanskje de bare ønsket å være en del av apeklubben?

Men vent, det blir bedre. Jimmy Fallon og Paris Hilton hadde en hel TV-segment dedikert til å diskutere disse NFT-ene. Kanskje de planlegger en ny karriere som digitale dyrepassere?

Og hvis du trodde det var alt, tenk igjen. Adidas, kjent for sine joggesko, er også en del av denne rettssaken. Kanskje de planlegger en ny linje med ape-inspirerte joggesko?

Så hva er egentlig poenget med denne rettssaken? Vel, det hevdes at disse kjendisene hjalp til med å «kunstig» øke verdien av NFT-ene, noe som førte til «staggering losses» for kjøperne. Men ærlig talt, hvem ville ikke betale topp dollar for en digital ape med en kul hatt?

Det er også rykter om at en BAYC NFT kjøpt av Bieber for $1,3 millioner i januar 2022 var verdt bare $69,000 mindre enn et år senere. Kanskje han skulle ha investert i digitale bananer i stedet?

Men la oss ikke glemme den virkelige helten i denne historien: Bored Ape Yacht Club. Uten dem ville vi ikke ha denne fantastiske rettssaken å le av.

Så neste gang du tenker på å investere i en NFT, husk å sjekke om din favorittkjendis også er en fan. Hvem vet, kanskje du ender opp med å eie en digital ape sammen med Madonna!

Til slutt, la oss alle ta et øyeblikk for å sette pris på den sanne stjernen i denne historien: den kjedelige apen. Uten ham ville vi ikke ha hatt noe av dette moroa.

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar