Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Kommunikasjonssjef som Debatt-Troll: En Analyse

Rights.no har nylig publisert en artikkel som tar for seg en kommunikasjonssjef, Mala Wang-Naveen, som har deltatt i en Facebook-debatt på en måte som kan beskrives som trolling. Artikkelen kritiserer Wang-Naveens oppførsel og argumentasjon i debatten.

Hovedpunkter

  • Debattkultur: Wang-Naveen, som jobber med kommunikasjon i Sintef Digital, blir kritisert for sin måte å debattere på, som inkluderer å avfeie andres meninger og manglende faktabasert argumentasjon.
  • Hawala-systemet: Debatten dreide seg om en rettssak knyttet til økonomisk svindel via hawala-systemet, der en somalisk mann er tiltalt for å ha sendt ut ca. 500 millioner kroner fra Norge.
  • Påstander uten Fakta: Wang-Naveen blir kritisert for å komme med påstander uten å støtte dem opp med fakta eller lenker.
  • Manglende Forståelse: Artikkelen påpeker at Wang-Naveen mangler forståelse for vitenskapelig metode og debattkultur.
  • Rasisme og Trolling: Wang-Naveen, som tidligere har uttalt at hun har opplevd rasisme, blir kritisert for selv å opptre som et debatt-troll.
  • Politisk Spill: Rights.no mener at de har mistet statsstøtte som en del av et politisk spill, ikke fordi de er «useriøse».
  • Samfunnsdebatt: Artikkelen argumenterer for at identifikasjon av mønstre og tendenser er grunnleggende i samfunnsdebatten, noe Wang-Naveen avviser.

Kilder

Artikkelen er hentet fra Rights.no.

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar