Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Max Igan – Which Path to Freedom? Looking Behind the Veil

Max Igan har forsket på temaene han dekker i radiosendingene og videoene sine i over 25 år.

Han dekker mange emner og inspirerer alltid med sin kortfattede og klare oppsummering av den globale situasjonen.

Han er musiker, aktivist og radiovert på The People’s Network. Han grunnla TheCrowHouse.com og regisserte filmene The Awakening (2008), The Calling (2009) og Trance-Formation (2012).

I denne innspillingen fra Open Mind Conference snakker Max Igan om veivalg og begrunnelser. Foredraget dekker emner som utdanning, helse, ødeleggelsen av Amazonas regnskoger og Max Igans nylige tur til Gaza-stripen.

Google oversetning av video beskrivningen:

Vi er alle innkapslet i et kontrollnett som styrer alle våre livsaktiviteter. Hvordan oppstod dette kontrollsystemet, og hvordan kan vi frigjøre oss fra det? Hva vil skje hvis vi ikke klarer å møte denne utfordringen?

Verden forandrer seg raskt. Mens folk søker etter løsninger innenfor et bredt spekter av retninger, som anarkisme, kryptovalutaer, suverenitet, off-the-grid-samfunn og politiske kandidater på ytre venstre, er det fortsatt mange som overser årsaken og behovet for å ta tak i kjernen av problemet.

I denne oppsiktsvekkende presentasjonen avslører Max Igan sannheten om menneskehetens fengsel og de som påvirker våre regjeringer.

Dekker emner fra Trump og veien til Persia, den sanne naturen til den mørke kabalen som opererer fra bak kulissene og det presserende behovet for mennesker å justere sitt moralske kompass og bli en aktiv stemme for frihet.

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar