Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Microsofts Kommende Tjenesteavtale-oppdateringer: Det Du Trenger å Vite

Microsoft, en gigant innen teknologiverdenen, har nylig annonsert oppdateringer til sin tjenesteavtale som trer i kraft 30. september 2023. Dette påvirker alle som bruker Microsofts forbrukerprodukter og -tjenester. Men hva betyr disse endringene egentlig for deg? La oss dykke ned i detaljene.

Endringene i Microsofts tjenesteavtale kan ha en rekke implikasjoner for brukerne. Det er derfor viktig å sette seg inn i hva disse endringene betyr for deg og hvordan de kan påvirke din interaksjon med Microsofts produkter og tjenester.

«Ditt Innhold» Får Ny Mening

En av de mest bemerkelsesverdige endringene er utvidelsen av definisjonen av «Ditt innhold.» Nå inkluderer dette også innhold generert gjennom Microsofts KI-tjenester. Dette reiser spørsmål om personvern og eierskap til data generert av kunstig intelligens.

KI-Tjenester i Fokus

Microsoft har også lagt til nye regler som styrer bruken av deres KI-tjenester. Dette inkluderer adferdskoder og begrensninger, noe som kan ha implikasjoner for hvordan vi interagerer med disse tjenestene i fremtiden.

Mer Klarhet Rundt Moderering

Microsoft hevder at for å gjøre det enklere for brukerne å forstå hvordan tjenestene modereres, har Microsoft inkludert et nytt avsnitt om moderering og håndheving. Med dette ønsker de å bidra til å klargjøre hva som er akseptabel bruk av tjenestene, hva nå det kan bety.

Tjenestespesifikke Endringer

Det er også gjort flere tilføyelser og endringer i tjenestespesifikke vilkår. Dette inkluderer alt fra Dynamics 365 til Bing Places og en helt ny del kalt «Microsoft-lagring,» som omfatter både OneDrive og Outlook.com.

Microsoft Rewards og Lisenser

Til slutt har det også vært noen oppdateringer rundt Microsoft Rewards-programmet og meldingsstatus for enkelte lisenser og patenter.

Du kan lese selv på Microsofts egne sider, som du finner her: https://www.microsoft.com/nb-no/servicesagreement/upcoming-updates

Abonner på nyhetsbrevet?

Legg inn en kommentar