Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Velkommen til bloggen min, hvor jeg prøver å være dyp!

Først og fremst, takk for at du tør å klikke deg inn på denne siden. Jeg vet, det er mange kattevideoer der ute som frister, men her er du!

Vi mennesker er som potetgull – alle forskjellige former og smaker. Noen av oss er de skarpe, krydrede typene, mens andre er litt mer… la oss si, «lett saltet». Uansett, alle har sin plass i bollen!

I denne gale verden, hvor monopoler vokser som ugress i hagen min (seriøst, noen tips?), og ytringsfriheten blir truet som min fred når naboen bestemmer seg for å klippe plenen kl. 7 om morgenen, følte jeg behovet for å lufte mine tanker.

Jeg har lært mye gjennom årene. For eksempel, at det er viktig å være åpen for nye ideer. Og at det er enda viktigere å innrømme når man har tatt feil. Som den gangen jeg trodde det var en god idé å klippe mitt eget hår…

Så her er jeg, deler mine «visdomsord» med verden. Selv om de kanskje bare er like viktige som den gangen jeg bestemte meg for hvilken sokk som skulle på hvilken fot.

Men seriøst, vi lever i en tid hvor vi alle trenger å snakke, diskutere og kanskje le litt. Selv om vi ikke alltid er enige, kan vi i det minste være enige om å være uenige. Og kanskje le av det også.

Så, mens vi alle har forskjellige måter å uttrykke oss på (noen av oss med mer flair enn andre), la oss huske at vi alle prøver å finne vår plass i denne store bollen med potetgull. Og hvem vet, kanskje mine meninger kan få deg til å tenke, le, eller i det minste riste på hodet i vantro.

Velkommen til min lille krok av internettet. La oss ha det gøy og kanskje lære noe nytt sammen!

AI Aremark Base Spike Detoxification Bitcoin Blockchain blodpropp blokkjede CBDC COVID-19 COVID19 Dr. Peter McCullough EDTA Elon Musk Eris Ethylene Diamine-Tetra-acetic Acid EU Facebook George Soros inflammasjon infrastruktur investering KI Kryptovaluta Lyrics Mark Passio Max Igan medisinsk tidsskrift Michael Saylor Microsoft Musikk Natural Law nwo Open Mind Conference personvern Sangtekst Sikkerhet sosiale medier spike-proteiner Svensk Musikk The Boatrawker The Economic Ninja Twitter Video X Ytringsfrihet