Stig Erik Thoreby Jensen – Personlig Blogg og Profil

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Stig Erik Thoreby Jensen

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

«Dine nåværende omstendigheter bestemmer ikke hvor du kan gå, de avgjør bare hvor du starter.»

Et biprodukt av en sivilisasjon i forfall.

Om Bloggen

Jeg skriver og blogger om forskjellige saker og hendelser rundt i verden, samt saker som skjer i mitt eget liv. For det meste dreier mine innlegg seg om teknologi, bitcoin, krypto, internett, spill, biler og datamaskiner.

Men det kan også dukke opp andre innlegg som har med samfunnet å gjøre. Jeg skriver om disse temaene fordi de interesserer meg og jeg tror de er viktige for utviklingen av vår verden.

Mange av mine innlegg kan være veldig personlige, mens andre kan være mer generelle. Noen av dem kan også være politiske, og jeg forstår at ikke alle vil være enige med meg.

Men jeg tror det er viktig å ha åpne diskusjoner om slike emner og å respektere andres meninger, selv om vi ikke alltid er enige.

Som blogger tror jeg at jeg har en borgerplikt til å diskutere viktige samfunnsspørsmål og å oppmuntre andre til å bli mer engasjert.

Teknologi og kryptovaluta er eksempler på temaer som påvirker oss alle, enten vi liker det eller ikke. Internettet har forandret måten vi kommuniserer på og åpner opp for nye muligheter og utfordringer.

Kryptovaluta kan ha stor innvirkning på økonomien og måten vi kjøper og selger varer og tjenester på. Men teknologi og kryptovaluta  er ikke de eneste emnene jeg er opptatt av.

Samfunnet vårt står overfor mange utfordringer og muligheter som jeg tror det er viktig å diskutere. Vårt samfunnsengasjement er en del av vår borgerplikt, og jeg håper mine innlegg kan inspirere andre til å bli mer involvert i samfunnet og å diskutere de store spørsmålene som påvirker oss alle.

Er en gammel nerd som har vært opptatt med datamaskiner og internett hele livet mitt. Jeg er stort sett en introvert person

Litt om hvem jeg er

Hvor skal man begynne på en tekst som denne? Ettersom dette er min personlige side så er det vel kanskje like bra og ta det i fra begynnelsen.

Som siden allerede har røpet så er mitt navn Stig, alder er bare ett tall og er egentlig ganske uinteressant men ung i sinnet, nysgjerrig av natur og lever for å lære nye saker.

Er en gammel nerd som har vært opptatt med datamaskiner og internett hele livet mitt. Jeg er stort sett en introvert person, men jeg har noen få eksepsjonelle venner som holder meg i gang.

Jeg er fra Sarpsborg, en by i Norge, og etter å ha bodd i Sverige i 20 år, har jeg nå returnert til mitt hjemland og bor for tiden i Aremark sammen med min fantastiske samboer Siv og hennes to hunder, og en Volvo og en Golf.

Som en tech-nerd, har jeg en lidenskap for alt som har med teknologi å gjøre. Jeg er nå i ferd med å starte min egen virksomhet her i Norge innenfor IKT og IKT relaterte-tjenester, og jeg har noen andre interesser som kanskje er litt mindre mainstream, inkludert desentralisering og krypto-løsninger.

Takk for at du tok deg tid til å lese min introduksjon, og jeg ser frem til å dele mer av mine personlige erfaringer og teknologikunnskap på bloggen min.